HEM / FÖRSTA HJÄLPEN / ANDNING / Andningsballong The Bag II, Spädbarn #1, 12-pack

Den genomskinliga masken sluter tätt mot patientens ansikte, vilket ger korrekt ventilation så du kan se patientens läppar, sekret och utandningsimma. Leden mellan masken och andningsballongen kan vridas 360 grader, vilket ger vårdpersonalen frihet att välja arbetsställning.

Den gula ventilationsblåsan av PVC är genomskinlig och har en ergonomisk utformning. Den ergonomiska konstruktioner ger en utmärkt känsla för hur lungorna svarar och hjälper till att undvika överventilation som kan skada lungorna. The BAG II levereras dessutom med en justerbar rem som kan fästas vid användarens händer för att minska den fysiska ansträngningen. Varken storleken på användarens händer eller ballongens storlek spelar någon roll: andningsballongen fästs vid handen och hjälper användaren att ge kontrollerad ventilation. 

The BAG II är också försedd med en syrereservoar i ett slutet system, med anslutning direkt till oxygenkällan via en universalslang av typen Star-Lumen. Systemet låter användaren administrera en syrekoncentration på 98–100 %. Det behövs ingen adapter mellan slangen och flödesmätaren, slangen kan kopplas in direkt.

 The BAG II finns i tre olika storlekar: vuxenstorlek för patienter som väger över 20 kg, barnstorlek för patienter som väger mellan 10 och 20 kg, och spädbarnsstorlek för patienter mellan 2,5 och 12 kg. Alternativen för barn och spädbarn har en ventil vid knät som säkerställer att rätt lufttryck administreras till mindre och mer ömtåliga lungor. Ventilen öppnas när trycket överstiger 35 cm H2O.

Relaterade produkter

Inga relaterade produkter hittades

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy