Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Ansök: Distriktsansvarig Säljare/HLR-instruktör

Just nu för: flera olika distrikt. Som Distriktsansvarig Säljare jobbar du med uppsökande försäljning mot företag och organisationer med att trygga deras arbetsplatser för anställda och kunder, med Första Hjälpen-produkter, hjärtstartare och kunskap inom hjärt-lungräddning (HLR). Vanligaste branscherna är Industri, Bygg, Verkstad, Horeca (Livsmedel/Storkök), Offentlig miljö samt Stat/kommun. Du ansvarar även för att ta hand om och utveckla relationen med våra befintliga kunder

Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att skapa trygga och säkra arbetsplatser hos våra kunder genom högkvalitativa Första Hjälpen-produkter, hjärtstartare och utbildningar. Med vår långa erfarenhet, breda kundportfölj och expertis hjälper vi våra kunder med expertråd och långsiktig support inom Första Hjälpen.

Dahl Medical är en av Sveriges största leverantörer av publika hjärtstartare, SIS Standardutvecklare av världens enda nationella standard för Hjärtstartare i publika miljöer, samt Kvalitets- & Miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001 och Medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485. 

2020 var ett fantastiskt år för Dahl Medical, trots omvärldens utmaningar. Vi utökar 2021 med fler affärsområden och söker nya medarbetare i olika roller.

DIN PROFIL

Som säljare på Dahl Medical är du i vårt främsta led i vår verksamhet, på ditt eget distrikt! Du är en del av ett rikstäckande team som alla drivs av att hjälpa kunder, bygga relationer och kunna påverka sin egen karriär och lön. 

Din personlighet är avgörande och vi söker dig som: 

  • är socialt begåvad, självgående och har ett starkt eget driv & ansvarskänsla 
  • har “skinn på näsan” och en vilja att vinna, i alla lägen 
  • har en positiv attityd till allt i livet och rätt inställning, vilket är det enskilt viktigaste för att lyckas hos oss. 

Meriterande – men inte ett krav – är tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning eller telemarketing. Har du erfarenhet inom sjukvård/räddningstjänst kan det också vara till din fördel. Men som sagt – det är i slutändan din personlighet, din glöd och ditt driv som är avgörande. 

VI ERBJUDER

Vi utbildar dig och ge dig alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik på ditt distrikt. Du har nära och daglig support från ledningen och dina erfarna kollegor. Vi följer ditt arbete löpande och anpassar vår support till dig personligen, efter dina behov och förutsättningar. 

Du får lära dig allt om våra produkter, säljteknik, branschen och olika föreskrifter som arbetsgivare har att rätta sig efter. Därefter, gör vi dig till instruktör inom hjärt-lungräddning så att du kan genomföra kurser i Vuxen-HLR. 

Lön & förmåner: Garanti- och generös provision samt förmånsbil som du kan använda både privat och i jobbet. Utbildningar och olika bidragsförmåner som t. ex. friskvårdsbidrag. Vid fast anställning erbjuds förmånlig tjänstepensionsförsäkring. 

Läs mer om jobbet i artikeln "Jobbet som Distriktsansvarig säljare".

Intresserad? Skicka en presentation av dig själv ihop med ett CV till: ansokan@dahlmedical.com

Kontakt: Har du frågor ang. tjänsten? Ring eller maila på 08-7150800. ansokan@dahlmedical.com

Jobbet som Distriktsansvarig Säljare & HLR-Instruktör

Det vi främst söker hos nya medarbetare är ett starkt personligt driv, skinn på näsan och en vilja a…

LÄS MER

Du kan ansöka via formuläret här!

ANSÖK HÄR

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  

Stenhuggarvägen 5
Saltsjö-Boo 
Stockholms län
13238, Sweden

© DAHL MEDICAL 2021

Nets - Payments made easy