Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Mini Anne är en uppblåsbar docka av vuxenmodell för HLR-träning

Mini Anne används i hela världen vid HLR-utbildning. Deltagarna i utbildningar och repetitionskurser förses vanligen med var sin docka att träna på.

Öva och repetera grundläggande Hjärt- och lungräddning när som helst med Mini Anne

Mini Anne är ett snabbt och enkelt sätt att lära sig och att öva på grundläggande återupplivning. En komplett genomgång med Mini Anne tar mindre än en halvtimma. Dockan tar minimalt med plats och kan användas var som helst. Träning och repetition för att ha de livsviktiga kunskaperna i färskt minne behöver alltså inte ta vare sig någon nämnvärd tid eller plats i anspråk. Förpackningen innehåller extra lungor, våtservetter och hjärtstartar-attrapp.

Kontakta oss gärna vid frågor om Mini Anne

Inga relaterade produkter hittades

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Stockholms län
Sweden

© DAHL MEDICAL 2022

Nets - Payments made easy