HEM / FÖRSTA HJÄLPEN / TRAUMAPRODUKTER / SAM Splint-rulle 36", Orange/Blå

SAM Splint-rulle 36", Orange/Blå

SAM Splint är en lätt, smidig och formbar splint som är uppbyggd av ett innanmäte av aluminium omringat av två lager av tät cellplast. Den används vid ortopediska skador för att stabilisera upp brutna ben och armar, och kan användas flera gånger. Vid en olycka formas splinten efter den skadade kroppsdelen vilket gör den hållbar och stabil för att hålla den skadade kroppsdelen i stadigt läge. För att hålla fast splinten används valfri binda som lindas hårt runt splinten och benet/armen. Splinten kräver alltså en binda för att den ska fungera, så det kan vara värt att komplettera med. Det är också möjligt att klippa i splinten för att skapa exakt den önskade formen, samt att röntga med splinten på. Den går lätt att packa ned i ryggsäcken och kan vara ovärderligt vid ett allvarligt benbrott.

  • Skapar stabilitet för skadade ben och armar
  • Smidig och lätt att packa
  • Kan användas flera gånger
  • Fungerar i alla temperaturer
  • Enkel att fästa med binda
  • CE-märkt
  • Latexfri

Relaterade produkter

Foxseal Vented Chest Seal
SAM Fingersplint 4", Orange/Blå
SAM Splint flatpackad 36", Orange/Blå

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy