HEM / FÖRSTA HJÄLPEN / TRAUMAPRODUKTER / SAM XT Tourniquet, Blå

SAM XT är utformad för att göra användningen av en tourniquet så snabb, enkel och effektiv som möjligt. Med SAM XT TRUFORCE teknologin signalerar tourniqueten  när den är tillräckligt spänd med hjälp av ett klick. Detta för att undvika det vanliga problemet där tourniqueten inte blir tillräckligt spänd och den maximala effekten inte uppnås. Denna teknologi skapar ett bra grundtryck som sedan kan justeras med hjälp av vridpinnen. Vridpinnen består av 6061-T6 aluminium som är tåligt och stabilt. Remmen är ett vädertåligt nylonband med hål möjliggör att TRUFORCE spännet kan låsas fast. SAM XT Tourniquet är designad för att kunna användas med endast en arm vilket gör det möjligt att stoppa en blödning på sig själv.

  • Snabb och intuitiv applicering i stressiga situationer
  • TRUFORCE teknologi för att minimera misslyckad applicering
  • Väderbeständiga material
  • Designad för enhandsapplicering

Relaterade produkter

SWAT-T Tourniquet Svart
SAM XT Tourniquet, svart
SAM XT Tourniquet, Orange
SAM Splint XL 36", extra bred, Orange/Blå

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy