Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Stryker LIFEPAK CR Plus Trainer är ger realistisk träning

Med Stryker LIFEPAK CR Plus Trainer kan man öva verklighetstrogna simuleringar av situationer där den riktiga hjärtstartaren LIFEPAK CR Plus används.

Att ha tränat med en Stryker LIFEPAK CR Plus Trainer ger värdefull erfarenhet vid ett skarpt läge

Stryker LIFEPAK CR Plus Trainer är utformad för att fullt ut simulera funktionerna i LIFEPAK CR Plus, vilket ger en realistisk träning som är anpassad för den specifika hjärtstartaren.

Med träningselektroderna för vuxna kan man träna alla steg i räddningsprocessen - från att assistera vid inkoppling och fäste av elektroder till HLR. Träningsapparaten drivs av fyra standard D-batterier som räcker till cirka 100 timmars kontinuerlig drift.

Skräddarsydd träning för olika skeden

Med fjärrkontrollen kan man välja mellan 12 förinställda träningsscenarier. På så sätt erbjuds möjlighet till skräddarsydd träning för olika skeden i defibrilleringsprocessen. Man kan också växla mellan simulering av helautomatiskt och halvautomatiskt läge precis som på den riktiga LIFEPAK CR Plus.

Det är fördelaktigt att bekanta sig med alla olika funktioner hos enheten, som röstmeddelanden och visuella hjälpmedel för att ta sig igenom varje steg i processen. Denna erfarenhet bör ge ett värdefullt självförtroende när det kommer till att använda en defibrillator, om det skulle uppstå en verklig nödsituation.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om träningshjärtstartare.

Inga relaterade produkter hittades

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  

Stenhuggarvägen 5
Saltsjö-Boo 
Stockholms län
13238, Sweden

© DAHL MEDICAL 2021

Nets - Payments made easy