HEM / KUNDTJÄNST / BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Bli återförsäljare 

Som återförsäljare hos Dahl Medical är du en viktig representant för oss och tillsammans är vi en viktig del av
kedjan som räddar liv!

Många inom räddningstjänsten eller vården driver eget vid sidan om. 

Oavsett om du jobbar heltid som egen företagare eller lite då och då vid sidan om ditt dagjobb, ska det vara lönsamt för dig. Lönsamt att hjälpa dina kunder med produkter som kan rädda liv. Samtidigt som dina kunder får bra produkter och – precis som du – bra priser!

Vi väljer noggrant ut de som har kunskapen samt viljan att ta detta ansvar och tillföra vår distribution någonting positivt och framför allt, att vi tillsammans snabbare kan hjärtsäkra och trygga arbetsmiljöer över hela Sverige. 

Som återförsäljare blir du en viktig representant för oss och tillsammans är vi en viktig del av kedjan som räddar liv, genom att se till att fler arbetsplatser har en bra Första Hjälpen-beredskap. Du väljer fritt ur vårt sortiment utan köpåtaganden. 

Skapa konto/Ansök om att bli återförsäljare*

Redan registrerat konto? Logga in här

*Som befintlig Återförsäljare får du konto tilldelat efter registrering.

Fördelar som återförsäljare

Att vara återförsäljare av våra produkter skall vara enkelt och okomplicerat. Det ligger i vårt intresse att ni trivs och lyckas med er försäljning därför strävar vi efter så god service som möjligt och snabba leveranser.

Vi tar hand om helheten 
Dahl Medical erbjuder totallösningar: Marknadens bästa hjärtstartare, utbildningsmaterial, Första Hjälpen-produkter och HLR-kurser rikstäckande. Genom stora inköp, smart och smidig logistik med snabba & smidiga leveranser direkt till slutkund (med neutral avsändare) eller till ditt egna lager kan vi erbjuda bra villkor och hög service.  För återförsäljare kan vi även ansvara för lagerhållning, distribution och tillgång till reservdelar. 

Några av de stora fördelarna med att samarbeta med Dahl Medical är att vi ser till helheten och du som kund behöver en kontakt i stället för flera och du själv kan fokusera på din kärnverksamhet. 

Trygghet, flexibilitet och kundservice  
Våra ledstjärnor är trygghet, flexibilitet och kundservice. Detta tillsammans med hög leveransprecision och attraktiva priser tror vi skapar ett stort kundvärde. 

Miljö och kvalitet  
Dahl Medical är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 & ISO 14001 samt medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485. Alla i vår organisation skall sträva efter att utföra ett kvalitativt och felfritt arbete i alla led med minsta möjliga miljöpåverkan och enligt gällande lagstiftning. 

Standardutvecklare Hjärtsäker Zon  
Dahl Medical har som SIS-standardutvecklare haft en aktiv roll i att ta fram dessa världsunika, nationella rekommendationer för användning och underhåll av hjärtstartare.

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy