HEM / KUNDTJÄNST / OM DAHL MEDICAL

DAHL MEDICAL

TRYGGHET FÖR ANSTÄLLDA & KUNDER

Människor är vår viktigaste resurs och olyckor händer tyvärr så lätt. Att Första Hjälpen finns nära till hands bör vara en självklarhet på alla arbetsplatser idag.För ett förband, en ögondusch, ett brännskadeskydd eller en hjärtstartare kan vara skillnaden mellan liv och död. Eller ett handikapp för livet. 

Därför gör vi det vi gör: förser arbetsplatser med kvalitetsprodukter och kunskap som kan förhindra att det händer när olyckan är framme. Och så skapar vi trygghet bland vår största tillgång på arbetsplatsen: människorna. 

Sedan 1994 produktutvecklar, tillverkar och utbildar vi för att göra en positiv skillnad i människors liv. Det är vårt bidrag i samhället och även vår största drivkraft.

RIKSTÄCKANDE AVTAL FÖRSTA HJÄLPEN

FRÅN SMYGEHUK I SÖDER TILL HAPARANDA I NORR – VI FINNS DÄR DU FINNS. 

Finns ni på olika delar av landet och behöver ta ett helhetsgrepp om Första Hjälpen i er organisation? Låt oss föreslå att ni väljer en leverantör som: 
1) finns rikstäckande
2) är Första Hjälpen-specialister
3) erbjuder lokal support,  service & HLR-utbildningar
4) är ISO-certifierade
5) är SIS-standardutvecklare
6) erbjuder marknadens bästa hjärtstartare och
7) marknadens enda kliniskt testade ögonduschar. 

Det vill säga oss, Dahl Medical.

Henrik Dahl, Grundare av Dahl Medical AB

Hjärtstartare - populära modeller

Lifepak CR2 Wi-Fi
Lifepak CR2 USB
Philips HS1 inkl. större väska

Första hjälpen stationer - populära modeller

Dahl Förbandstavla
Dahl Förbandstavla, blått innehåll
Dahl Förbandstavla med dörr

Vad vi gör och varför

Vi ger er svaren – och lösningarna – på de vanligaste frågorna om Första Hjälpen på arbetsplatsen och i offentliga miljöer. Rikstäckande och löpande rådgivning & service kombinerat med prisvärda kvalitetsprodukter – det är vår specialitet sedan 1994.

Kundfördelar

Kostnadseffektivt relevant Genom en behovsanalys på plats belyser vi riskområden och ser till att ni får det ni behöver – anpassat för er verksamhet. Behovsanalys och produktdemonstrationer för anställda är kostnadsfritt!

Spara tid & engagemang:Ni behöver inte hålla koll – vi gör det åt er. Hjärtstartare & Förbandsmaterial används/förbrukas, har ett bäst före-datum och vi meddelar när ni behöver uppdatera ert sortiment eller besöker er när det är dags.

Trygg personal: Genom våra produktdemonstrationer får ni kunskap om vad och hur ni ska göra, om olyckan är framme. Och chefen blir hjälte!

Miljö & Kvalitet

Dahl Medical är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001:2008 & ISO 14001:2004 samt medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485:2012.Alla i vår organisation skall sträva efter att utföra ett kvalitativt och felfritt arbete i alla led med minsta möjliga miljöpåverkan och enligt gällande lagstiftning. Detta ger oss marknadsfördelar mot de företag och organisationer som vägleds av sitt eget ledningssystem och som därmed endast handlar av ISO-certifierade leverantörer.

Standardutvecklare

Hjärtsäker Zon. Sedan hösten 2015 finns en svensk standard för hjärtstartare i offentlig miljö och vad som gäller för att en plats ska vara en Hjärtsäker zon. Syftet med standarden är att rädda fler liv, bl. a genom att göra det lättare för företag och organisationer när de ska köpa hjärtstartare. Dahl Medical har som SIS-standardutvecklare haft en aktiv roll i att ta fram dessa världsunika, nationella rekommendationer för användning och underhåll av hjärtstartare.

Vill du också jobba med något meningsfullt?

ANSÖK BLAND VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Vi gör något viktigt- varje dag!

På Dahl Medical bidrar vi till en säkrare arbetsplats för kunder och anställda genom utbildningar, produkter och tjänster inom Första Hjälpen. Den insats våra Första Hjälpen-specialister runt om i landet gör varje dag, kan rädda liv. 

En rätt så häftig känsla att ha med sig varje dag på jobbet om du frågar oss!

Ann Öster
Distriktsansvarig, Stockholm

” – Jag vill göra en skillnad i mitt arbete. Jag blir oerhört glad och stolt när jag hör att våra produkter eller mina kurser har räddat någon olycksdrabbad eller ett hjärtstopp. Vem skulle inte bli det?” 

Ann är Huvudinstruktör och anställd sedan 2003.

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy