Träna HLR effektivt med Stryker LIFEPAK 1000 Trainer

Stryker LIFEPAK 1000 Trainer erbjuder realistisk träning för defibrillatorn LIFEPAK 1000. Upplev hur glasklart träningsenheten guidar genom processen.

Stryker LIFEPAK 1000 Trainer ökar beredskapen inför en verklig akut situation med hjärtstartare

Träningsenheten Stryker LIFEPAK 1000 Trainer är utformad för att simulera funktionerna hos en riktig defibrillator, så att man kan få en känsla för hur defibrilleringsprocessen fungerar. Utforska de användarvänliga funktionerna som audiella steg-för-steg-guider och visuella instruktioner. Upptäck med hjälp av träningshjärtstartaren hur enkelt det är att använda den riktiga LIFEPAK 1000 till det som den är konstruerad för .

Öva olika steg i defibrilleringsprocessen, till exempel att applicera elektroderna, utföra Hjärt-lungräddning och trycka på chockknappen för att aktivera stötarna. Att bekanta sig med träningsenheten på detta sätt ger ett ökat självförtroendet för att använda den riktiga defibrillatorn i en verklig nödsituation. 

Kontakta oss gärna om du har några frågor om våra träningshjärtstartare.

Trainer Lifepak 1000 inkl. väska
Träningselektroder Lifepak 500/1000, 5-pack (komplett set)
Träningselektroder Lifepak 500/1000, 5-pack (endast klisterdel)

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy