PHILIPS HeartStart FR3 en hjärtstartare för professionella

HeartStart FR3 är Philips bästa och mest flexibla hjärtstartare. En högkvalitativ produkt för professionellt bruk. 

PHILIPS HeartStart FR3 är en hjärtstartare konstruerad för uthållighet och flexibilitet 

FR3 är byggd för att fungera under verkligt tuffa förhållanden. Den är testad enligt stränga militära standarder, uppfyller IP55-värdet för skydd mot damm och vattenjetstrålar samt klarar krosstest på 500 kg. Dessutom är FR3 en mycket flexibel plattform så att du kan konfigurera den för ett brett befintligt utbud av tillbehör och fler förbättringar utvecklas löpande.Med PHILIPS HeartStart FR3s snabbstötsfunktion minskas tiden mellan HLR bröstkompressioner och elstöt. Den är extremt snabb och enkel att använda med autostart så fort den tas ur väskan och snabbapplicerade elektroder, SMART pads III som passar både barn och vuxna. Att tidsspannet snabbas upp är av mycket stor vikt för överlevnad.

Inga relaterade produkter hittades

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy