Övningshjärtstartare Stryker LIFEPAK CR2 Trainer

Öva scenarier av hjärtstopp med Stryker LIFEPAK CR2 Trainer, en närmast identisk kopia utseende- och funktionsmässigt av den riktiga LIFEPAK CR2.

Stryker LIFEPAK CR2 Trainer ger viktig förståelse för olika scenarier i skarpt läge

Stryker LIFEPAK CR2 Trainer är utformad för att fullt ut simulera funktionerna i den riktiga LIFEPAK CR2. På så sätt ges möjlighet till en träning skräddarsydd för den riktiga hjärstartaren.Vid övning lär man sig hur den skarpa hjärtstartaren reagerar och instruerar vid varje steg i en räddningsprocess, så om den skarpa enheten krävs i en verklig nödsituation, vet man exakt vad man kan förvänta sig av defibrillatorn.

Tveka inte att kontakta oss för frågor om övningshjärtstartare.

Konfigureras för olika situationer och förlopp

Lifepak CR2 Trainer kan emulera olika steg i defibrilleringsprocessen och kan konfigureras för olika scenarier. Konfiguration av räddningsscenario ändras genom val i panelen under elektrodbrickan.

Med övningshjärtstartaren kan man simulera både en helautomatisk och halvautomatisk Lifepak CR2, vilket ger en förståelse för skillnaderna mellan de två olika konfigurationerna och arbetssätten.

Trainer Lifepak CR2 inkl. väska
Träningselektroder Lifepak CR2, komplett kassett
Träningselektroder Lifepak CR2, 5-pack (endast klisterdelen)
Lock till Lifepak CR2 Trainer

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy