HEM / FÖRSTA HJÄLPEN / FÖRSTA HJÄLPEN STATIONER

Första Hjälpen stationer - fullutrustade  för en vägg nära dig

Våra högkvalitativa första hjälpen akutstationer - förbandstavlor är utrustade för att tillgodose ett brett behov av produkter för Första Hjälpen på olika typer av arbetsplatser.

Första Hjälpen akutstationer för alla behov

Beställ våra moderna Dahl Medical förbandstavlor med förbandslösningar avsedda för att täcka ett brett spektrum av situationer och behov. Varje förbandstavla - första hjälpen station är en akutstation utrustad med steril ögondusch, brännskadeförband, plåster, blodstoppare, fingerförband, skyddspaket samt sårtvättar. På vissa arbetsplatser behövs akutstationer som skyddar mot damm och smuts i utsatta miljöer och ger extra förvaringsutrymme. Dahl Medicals akutstationer och skåp uppfyller alla dessa behov.

Ordning och reda för snabb insats

Allt tydligt ordnat och uppmärkt för en omedelbar Första Hjälpen-insats.  Förbandstavlorna  går att beställa med två olika innehåll: Med beigefärgade eller med blåa plåster och förband anpassat för livsmedelsindustrin (HORECA).

Dahl Förbandstavla
Dahl Förbandstavla, blått innehåll
Dahl Förbandstavla med dörr
Dahl Förbandstavla med dörr, blått innehåll
Dahl Förbandstavla Mini
Dahl Förbandstavla Mini, blått innehåll
Dahl Förbandsskåp plåt
Dahl Förbandsskåp plåt, exkl. innehåll

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy