Brännskador - brännskadeförband för effektiv behandling

Mot brännskador har vi valt att erbjuda Burnshield brännskadeförband för att det bäst lindrar smärta och begränsar skador och blåsbildning i hud och vävnader.

Burnshield brännskadeförband 

Burnshield brännskadeförband är godkända av Läkemedelsverket och innehåller Tea Tree Oil – ett naturligt antiseptikum med över100 verksamma substanser som inte skadar hudcellerna. Burnshield kyler ned, reducerar smärtan i huden förhindrar blåsbildning och att skadansprider sig i vävnader runt såret.

Dokumenterat god effekt på brännskador

Förbandet håller såret rent och fuktigt samt reducerar risken för generell nedkylning. Förbanden är lätta att använda och har dokumenterat god effekt på brännskador. Produkterna används såväl av sjukvården som räddningstjänsten, på arbetsplatser och i hemmen. Burnshield brännskadeförband och kylande gel är alltid bra att ha till hands. Beställ idag!

Burnshield First Aid Burn Kit
Burnshield gel 125 ml
Väggfäste till Burnshield 125 ml
Burnshield kompress 100x100 cm
Burnshield kompress 40x60 cm
Burnshield kompress 20x20 cm
Burnshield kompress 10x10 cm
Burnshield Blott 3,5 ml

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy