Varukorgen är tom

HEM / FÖRSTA HJÄLPEN / FÖRSTA HJÄLPEN VÄSKOR

Första Hjälpen väskor - förbandsväskor för mobila vårdinsatser

I vissa situationer och arbetsförhållanden är en Första Hjälpen/Förbandsväska det bästa alternativet för snabba och mobila Första Hjälpen-insatser. En absolut måste-produkt där alternativ saknas.

Första Hjälpen väskor med allt du behöver

Kompletta och flexibla livräddare för alla typer av arbetsmiljöer. Dahl Medicals akut- och förbandsväskor innehåller allt du behöver, när det verkligen gäller! Högkvalitativt, hållbart, relevant och praktiskt innehåll – det är de krav man ska ha på en förbandsväska.

Förbandsväskor som tål tuffa tag

Dahls akut/förbandsväskor är framtagna för att klara de hårdaste krav som ställs. En välförsedd förbandsväska är oumbärlig för minskad skaderisk där arbetsförhållanden eller situationer inte medger snabb tillgång till fast installerade förbandsstationer.

Dahl Multibag Akutväska
Dahl Emergo förbandsväska
Dahl Emergo kompakt förbandsväska
Dahl Microbag förbandsväska
Dahl Microbag brännskadeväska
Dahl Mellanakutväska
Dahl Bil & Båtväska

Förbandstavlor / väskor FAQ - Allt du behöver veta för en bra Första Hjälpen-beredskap gällande förbandstavlor och väskor

Vad ska man tänka på när man köper förbandsenheter (tavlor, skåp, väskor?)

För en oinvigd är förbandsenheter och dess innehåll väldigt lika, men produkterna och speciellt dess innehåll skiljer sig ofta kvalitetsmässigt samt i funktionalitet/användarvänlighet. Därför är det en enorm fördel om man haft möjlighet att testa produkterna och vet hur de ska användas. Dahl Medical erbjuder t. ex. alltid fri produktdemonstration på plats hos kund. Det kanske viktigaste är att ens Första Hjälpen-enheter fylls på löpande, antingen för att innehållet förbrukats eller har passerat ett bäst före-datum (se mer under kategorin “Service & underhåll”).

Dahls egenutvecklade förbandstavlor Display täcker behovet för de flesta typer av skador som kan uppstå, och bör finnas som en grund i Första Hjälpen-beredskapen på en arbetsplats. Vårt innehåll och designen på tavlorna är noga utformat och baseras på lång erfarenhet. Innehållet i tavlorna täcker skadeområden som: Ögon, Andning, Brännskada och Blödning.

Förpackningarna som sitter i tavlorna är numrerade 1-6 för att underlätta när man behöver beställa för påfyllning. Bakom förpackningarna, i tavlan, är det också numrerat så att man sätter tillbaka förpackningarna på rätt plats.

I de fall man vill ha något som skyddar mot damm och smuts, finns förbandstavlor med dörr. I det fall man vill ha extra förvaring kan man beställa förbandstavlor monterade på ett förvaringsskåp i trä, alternativt ett plåtskåp där vi kan anpassa innehållet efter behov.

När det gäller akutväskor, bör dessa alltid vara plomberade för att säkerställa att innehållet är komplett vid en akutsituation.

Har förbandstavlorna / väskorna / skåpen ett bästa före-datum?

Dahl Medicals förbandstavlor, väskor & skåp har i sig inte ett utgångsdatum men allt innehåll som finns i, har det. Dessa enheter kan och bör fyllas på med nytt innehåll vartefter de förbrukas eller passerar sitt utgångsdatum, vilket innebär att datumet förändras.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

Ring 08 - 715 08 00

DAHL MEDICAL AB  

Stenhuggarvägen 5
Saltsjö-Boo 
Stockholms län
13238, Sweden

© DAHL MEDICAL 2021

Nets - Payments made easy