Första Hjälpen - vi erbjuder rätt produkter för god beredskap på din arbetsplats

Beställ dina Första Hjälpen-produkter online här i vår webbshop! Våra välkända och beprövade “gröna produkter” är alltid ett tryggt val.

HEM / FÖRSTA HJÄLPEN

Första Hjälpen

Hjärtstartare, förbands- och ögonduschartiklar går alla under den sammanfattande benämningen Första Hjälpen. Den första akuta insatsen vid en olyckshändelse innan eventuell professionell vård tar vid kan ibland vara direkt livsavgörande, alternativt vara den insats som förhindrar eller minskar risk för förvärrad skada och framtida men. Försäkra dig därför om att det finns omedelbar tillgänglighet till de för er verksamhet aktuella produkterna. 

Tips för just din bransch: Första hjälpen - Branschspecifikt

Förbandsartiklar, plåster och ögondusch

Här beställer du enkelt och bekvämt våra förbands- och ögonduschartiklar för att vara väl rustad om någonting skulle inträffa. Akutväskor, tavlor & skåp, plåster, förbandslösningar och marknadens enda kliniskt testade ögondusch – här finns allt du behöver för en bra Första Hjälpen-beredskap. Om din arbetsplats har särskilda behov eller behöver reda ut vad som är ”rätt” produkter för verksamhet, så löser vi det åt er – kostnadsfritt dessutom! 

Kontakta oss för en gratis behovsanalys av dina krav på Första Hjälpen och beredskap.

Första hjälpen stationer & skåp för skyddad förvaring

Välj mellan smarta skyddande förbandstavlor för Första Hjälpen eller ett rejält plåtskåp - båda maxutrustade för ett brett behov.

Sårvård, förband och förbandsautomater

Med vårt breda sortiment artiklar för sårvård är du väl rustad för effektiv vård inom ramen för Första Hjälpen.

Andningshjälpmedel för assisterad andning

En mun-till-mun-duk eller pocketmask kan underlätta väsentligt och är ibland rent nödvändig för effektiv assisterad andning.

Första Hjälpen väskor med livräddande innehåll

I vissa situationer och arbetsförhållanden är förbandsväskor enda alternativet för snabba och mobila Första Hjälpen-insatser.

Brännskadeförband som effektivt läker och lindrar

För brännskador erbjuder vi ett brett utbud av Burnshield brännskadeförband för att lindra smärta, läka och begränsa begränsa skador.

Filtar, bårar och utrustning för evakuering och transport

En av marknadens lättaste och samtidigt styvaste bårar är vår BaXstrap ryggbräda som klarar vikter upp till 110 kg

Ögondusch och ögonskölj stationer

Vårt kompletta sortiment kvalitetsprodukter spänner från minsta förpackning ögonskölj till ögondusch-stationer, väggfästen och refill.

Refiller förband, ögondusch och sårvård

När olyckan är framme är det skönt att första hjälpen stationen är påfylld. Ha alltid extra refill hemma, det kostar så lite extra att rädda liv.

Skyltar och dekaler för Första Hjälpen

Skyltar ska finnas på alla verksamheter för att ge information om var första hjälpen utrustning är placerad. Att snabbt hitta kan rädda liv.

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy