Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / BRANSCHER / INDUSTRI OCH VERKSTAD

Första Hjälpen för industri och verkstad

I en Första Hjälpen-beredskap för verksamheter inom industri och verkstad måste man räkna med högre förbrukning än många andra verksamheter. Sortimentet av Första Hjälpen-produkter för industri och tillverkningsföretag bör vara heltäckande, till viss del extra anpassat och uppdateras regelbundet.

Att en Första Hjälpen-specialist som Dahl Medical kan erbjuda produktdemonstration för de anställda, löpande HLR-kurser och serviceavtal, är en stor hjälp för verksamhetsansvariga att uppfylla grundläggande krav för Första Hjälpen anpassat för industri- och verkstadsmiljöer.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Rekommendation Första Hjälpen-beredskap för Industri & Verkstad:

Större arbetsplatser:
Behöver alltid akutväskor och Hjärtstartare för allvarligare incidenter och bra beredskap.

Laddplats Truckar/fordon:
.Här behövs Ögonduschar som innehåller steril buffrad koksaltlösning och ger ett minimum spoltid om 15 minuter. Aerosoler i ställ eller Akutstation Ögondusch rekommenderas.

Kemikalier (laboratorier, rum eller stationer) och lackrum/bås:
Som ovan - här behövs Ögonduschställ/station.

Maskinsågar:
Här behövs kompletta förbandstavlor med damm-skyddande dörr eller skåp samt eventuellt en extra uppsättning av Ögondusch-ställ/station.

Fordon:
Här behövs en akut- eller förbandsväska vid förarplatsen. Eventuellt en liten förbandstavla i servicebilar eller större fordon som opereras av flera.

Het arbetsplats (svets, ugn, mm):
Här behövs brännskadeprodukter. Rekommendation: brännskade-kit, förbandstavla och/eller anpassat innehåll med brännskadeförband och brännskadegel i akutväska.

Utbildning:
HLR-kurser för personal. Riktlinjen enligt svensk standard: för tillräckligt många, 1 ggr/år.

OBS! Tänk på: 

Upp skyltning - Varsel- och hänvisningsskyltar för Första hjälpen, Ögondusch och Hjärtstartare

Tillgänglighet  - Vid t.ex. ett hjärtstopp skall HLR kunna påbörjas inom en minut. Inom tre minuter skall en hjärtstartare kunna användas på patienten

Registrera hjärtstartare i hjartstartarregistret.se, så att den blir synlig för SOS Alarm.

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy