Reklamation

Vi beklagar att du inte är helt nöjd med den produkt som du köpt hos oss

Information till dig som är konsument

Om du är konsument och önskar reklamera en produkt så vänder du dig i första hand till den du köpt produkten av. Enligt konsumentköplagen är det inköpsställets ansvar att hantera en produktrelaterade reklamation gentemot dig som kund.

Har du köpt den direkt av oss eller via vår e-handel gör du en reklamation så här:

  • Ta fram fakturan, serienummer eller ordernummer först så att du har all nödvändig information om produkten tillgänglig.
  • Fyll i reklamationsblanketten här: Blankett för reklamation
  • Vi kommer kontakta dig inom 1-3 vardagar för eventuella följdfrågor och kontroller. Gäller det en hjärtstartare behöver vi kontakta den som har tillgång till hjärtstartaren.
  • Du får sedan en återkoppling på mejl med ett ärendenummer som gör att du kan följa ditt ärende enklare i kommunikation med oss.
  • I första hand försöker vi reparera en felande produkt. Gäller garantin ännu kan produkten antingen repareras, bytas ut eller skickas på service.

Har du frågor om reklamationsprocessen kan du även mejla oss på service@dahlmedical.com. Har du ett pågående ärende, vänligen uppge ditt ärendenummer i alla kommunikation.

Återförsäljare

Du som är återförsäljare av våra produkter har ansvaret att hantera reklamationer från din kund. Du ska alltid göra en första kontroll av produkten för att inhämta nödvändig information innan du påbörjar reklamationsprocessen. Kontakta oss om du behöver hjälp med vilka kontroller som bör göras.

Fyll i reklamationsanmälan

Ta först fram t.ex. serienummer och order-eller fakturaunderlaget så att du har all information du behöver innan du börjar fylla i reklamationsformuläret.

Som återförsäljare använder du det här formuläret: Formulär för reklamation

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy