Hjärtsäkrat grannskap

Hjärtsäkrat grannskap är ett initiativ av Hjärt-Lungfonden, hälsoteknikföretaget Philips och försäkringsbolaget If, med Dahl Medical som servicepartner. Tillsammans är målet att hjärtsäkra Sverige genom att få ut fler hjärtstartare i bostadsområden, som är tillgängliga för allmänheten dygnet runt.  Med fler hjärtstartare i bostadsområden räddas fler liv.

Varje år drabbas ca 10 000 människor av plötsligt hjärtstopp i Sverige och idag finns det brist på hjärtstartare för allmänheten. Då majoriteten av alla hjärtstopp sker i eller i närheten av hemmet är en lättillgänglig hjärtstartare avgörande för den drabbades överlevnad. Endast 1/10 överlever ett hjärtstopp utan hjärtstartare medan forskning visar på att så många som 7/10 kan överleva med omgående hjälp av en hjärtstartare. En hjärtstartare i ditt bostadsområde kan därför rädda livet på dig eller på en person i din omgivning. 

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy