Jobbet som Distriktsansvarig Säljare & HLR-Instruktör

Att jobba som "Intrepenör" hos Dahl Medical Det vi främst söker hos nya medarbetare är ett starkt personligt driv, skinn på näsan och en vilja att vinna. En positiv attityd och inställning är allt – det är avgörande för att lyckas som Säljare & HLR Instruktör på ett eget distrikt. Därför ser vi mer till personlighet än något annat när vi anställer.

På Dahl Medical kan du utvecklas som säljare och bli en specialist inom Första Hjälpen. Med den kunskapen kan du få andra att känna sig trygga på jobbet och kanske till och med ge dem möjligheten att kunna rädda livet på en arbetskollega, en vän eller en kär familjemedlem.

Men i första hand handlar jobbet om att hjälpa våra kunder och därmed ge dem mer tid att kunna ägna sig åt det de gör bäst!

JOBBET.
Jobbet som säljare på Dahl kan liknas mer vid att driva en franchise: du jobbar självständigt och exklusivt på ett geografiskt distrikt. Här finns befintliga kunder att ta hand om och utveckla och du skapar också nya affärer och bygger nya kundrelationer med Dahl Medicals varumärke, produkter och omfattande support & utbildning i ryggen.

För att lyckas i jobbet krävs en naturlig ådra för service och för att bygga relationer. Eget driv, stort personligt engagemang och förmågan att kunna arbeta självständigt och noggrant följa upp varje kundkontakt, är grundreceptet för att lyckas i rollen. 

VAD VI GÖR FÖR DIG.
Du är aldrig ensam och du får allt det stöd du behöver! Utöver en omfattande introduktionsutbildning har du nära och löpande support från ledningen och erfarna kollegor. Förmånsbil, direktaccess till vårt unika affärssystem som hjälper dig hålla koll på kunder och deras innehav, löpande produkt- och instruktörsutbildningar samt marknadens bästa produktsortiment är andra viktiga delar vi stöttar dig med i vardagen. Viktigast därefter är att du vill utveckla dina talanger som säljare och hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö för deras anställda och kunder. 

TILLSAMMANS FORMAR VI DIN UTVECKLING.
Alla kan sälja. Men det är en process och ett hantverk som man måste lära sig. De flesta behöver erfarenhet för att kunna bygga kundrelationer som håller. Och hjälp för att veta hur de ska planera sin vardag för att nå uppsatta mål. Det vet vi efter 26 års erfarenhet, och på Dahl Medical hjälper vi dig att själv bestämma och komma fram till exakt hur det ska gå till – från dag till dag, vecka till vecka. 

Hos oss har du support från ledningen och erfarna kollegor som coachar dig dagligen. Du får samåka med seniora kollegor på andra distrikt och deltar på veckomöten. Du har daglig telefonkontakt med säljsupporten som finns där för dig, i vått och torrt. Likaså finns dina kollegor runtom i landet och på kontoret tillgängliga, endast ett telefonsamtal ifrån dig. Detta omfattande stöd ska ge dig motivation och praktiskt stöd, till att möta kunder som den Första Hjälpen-specialist du kommer att bli. 

När vi sedan ser att du utvecklas åt rätt håll, ger vi dig möjligheten att bli HLR- instruktör och även produktspecialist, vilket bara ökar dina chanser till att fördjupa dina kundrelationer, variera dina arbetsuppgifter och givetvis – sälja ännu mer. Om du har ambitionen så har du alltid chansen att utvecklas vidare i rollen som säljare eller som säljledare. I takt med att vi växer så kommer det hela tiden behövas nya roller i företaget som du kan vara med att utveckla. 

LÖN & FÖRMÅNER.
Garantilön + generös provision samt bil som du kan använda både privat och i jobbet, olika typer av bidrag för t. ex. friskvård samt tjänstepension vid fast anställning. 

Utbildning i form av introduktionsdagar där du får lära dig allt om våra produkter, branschen och de arbetsmiljöföreskrifter som våra kunder har att rätta sig efter. 

Därefter, i olika steg certifierade instruktörsutbildning för HLR samt olika produktspecialistutbildningar i takt med och anpassat efter din utveckling och dina ambitioner. 

Låter det intressant? Är du den vi söker? Presentera dig själv och ditt intresse för att bli en del av vår familj. Skicka in ditt CV och en presentation av dig själv till: ansokan@dahlmedical.com

Inga artiklar hittades

Du kan ansöka via formuläret här!

ANSÖK HÄR

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy