Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / HJÄRTSTARTARE & TILLBEHÖR / ÖVNINGSHJÄRTSTARTARE / Prestan AED Trainer / Prestan Professional AED Trainer Plus, 4-pack, tvåspråkig, inkl. väska

Att öva hjärt-lungräddning med en universal hjärtstartare som Prestan AED Trainer Plus är en fördel för HLR-instruktörer som jobbar med många olika kunder på flera olika ställen, där många olika modeller av hjärtstartare finns att tillgå i skarpt läge. Med Prestan AED Trainer Plus förbereds kursdeltagarna på att använda alla typer av hjärtstartare i skarpt läge.

Prestan AED Trainer PLUS är efterföljaren till Prestan AED Trainer och erbjuder ett antal fler scenarier än den tidigare versionen. T. ex så har denna övningshjärtstartare ett baby/barn-läge och kan växla mellan olika förvalda språk*. *Svenska & Engelska som standard. För val av andra språkkonfigurationer, kontakta oss för förfrågan före eller i samband med beställning. 

Innehåll: 
- Prestan AED Trainer PLUS
- Bärväska
- 1 par övningselektroder för Vuxen/Barn
- Instruktionsmanual
- 4 batterier

Relaterade produkter

Inga relaterade produkter hittades

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy