HEM / HJÄRTSTARTARE & TILLBEHÖR / ÖVNINGSHJÄRTSTARTARE / Prestan AED Trainer / Prestan Professional AED Trainer Plus, 4-pack, tvåspråkig, inkl. väska

Att öva hjärt-lungräddning med en universal hjärtstartare som Prestan AED Trainer Plus är en fördel för HLR-instruktörer som jobbar med många olika kunder på flera olika ställen, där många olika modeller av hjärtstartare finns att tillgå i skarpt läge. Med Prestan AED Trainer Plus förbereds kursdeltagarna på att använda alla typer av hjärtstartare i skarpt läge.

Prestan AED Trainer PLUS är efterföljaren till Prestan AED Trainer och erbjuder ett antal fler scenarier än den tidigare versionen. T. ex så har denna övningshjärtstartare ett baby/barn-läge och kan växla mellan olika förvalda språk*. *Svenska & Engelska som standard. För val av andra språkkonfigurationer, kontakta oss för förfrågan före eller i samband med beställning. 

Innehåll: 
- Prestan AED Trainer PLUS
- Bärväska
- 1 par övningselektroder för Vuxen/Barn
- Instruktionsmanual

Relaterade produkter

Inga relaterade produkter hittades

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2024

Nets - Payments made easy