ZOLL AED 3

Enkel att använda
Zoll AED 3 ger HLR-feedback som hjälper dig att ge bästa möjliga HLR med hög kvalitet. En sensor integrerad i CPR Uni-Padz elektroden mäter och ger återkoppling på de bröstkompressioner du utför och hjälper dig att trycka med rätt djup och frekvens via ljud och bild i displayen. 

Du guidas genom alla steg i återupplivningen med hjälp av röst- och textmeddelanden, t.ex. ”Tryck hårdare” och ”Bra kompressioner”, samt grafiska bilder. En kompressionsindikator på displayen visar djupet på varje given bröstkompression i realtid. En konstant metronom hjälper dig hålla rätt frekvens om minst 100 kompressioner per minut. 

Den stora färgdisplayen visar en HLR-timer som visar återstående tid för HLR, tillsammans med förlupen tid och antalet defibrilleringar.  

Barnknapp 
Skifta enkelt till barnläge med en knapp på framsidan av AED 3. Du behöver inte skifta elektroder eftersom CPR Uni-Padz elektroden kan användas både till barn och vuxen.  

Wi-Fi-anslutning
Hantera din uppsättning
 av hjärtstartare via molnet. Zolls programhanteringslösning hjälper dig att övervaka och hantera alla dina hjärtstartare och meddelar dig direkt om ett misslyckat självtest så att du kan vara säker på att du är beredd vid en nödsituation. 

Självtest
Automatiskt självtest varje eller var 7:e dag, kan konfigureras. Förinställning: var 7:e dag. 

Batteri 
Engångs, litium-mangandioxid.

Livslängd batteri (standbytid): 5 år vid självtest en gång i veckan. 3 år vid dagligt självtest. 

Storlek/vikt
(HxBxD) 12,7 cm x 23,6 cm x 24,7 cm 

Vikt: 2,5 kg

Relaterade produkter

Väggfäste hjärtstartare (universal), grönt
Skyddsskåp POLAR (-45°C) med värme och larm

Prenumerera på nyheter och erbjudanden!

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera. Du kan när du vill avregistrera dig och du binder dig inte för något.

Kontakta oss - få experthjälp!

Om det är någonting i stort eller smått som du inte hittar svaret på så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Fyll i formuläret här så hör vi av oss så snart vi kan!

DAHL MEDICAL AB  
Org nr. 556482-6351

Postadress: 
Box 2114
132 02 Saltsjö-Boo
Sweden

Besöksadress:
Stenhuggarvägen 5
132 38 Saltsjö-Boo
Sweden

© DAHL MEDICAL 2023

Nets - Payments made easy